Elektronisk Körjournal App

Att ta hjälp av en elektronisk körjournal app för att mäta och dokumentera körningar är något som blir allt vanligare. Den ”traditionella” körjournalen används fortfarande av en del, men i takt med att samhället blir allt mer digitalt börjar vi även på det området bli allt mer bekväma med de tekniska hjälpmedlen. 

Det som är så smidigt med en elektronisk körjournal är att de ofta är kopplade till en app. Med en elektronisk körjournal som app kan du se all data, ta del av dina uppgifter och justera inställningar hur smidigt som helst. Vi tvekar inte på att elektroniska körjournaler underlättar och skapar tryggare körningar för alla! 

Vad är en elektronisk körjournal?

Till skillnad från en manuell körjournal, där du måste fylla i all information, alla uppgifter och alla körningar på egen hand, sköter en elektronisk körjournal allt arbete åt dig. Och inte nog med det, en elektronisk körjournal ser också till att du alltid har tillgång till underlag och all nödvändiga data när du sen ska ansöka om att få avdrag eller ersättning. 

Med hjälp av elektronisk körjournal kan du alltså känna dig trygg och säker med att all information du behöver både samlas ihop på ett korrekt sätt och lagras under en lång tid framöver. I många fall kommer också en elektronisk körjournal som app. Det innebär att all data som lagrats under dina körningar finns för dig att ta del av precis när du vill.

När använda elektronisk körjournal?

En elektronisk körjournal är en produkt som kan användas av alla som vill underlätta sina körningar. De är däremot speciellt framtagna för de som kör mycket bil i arbetet och som därmed vill ha möjlighet att samla in korrekt data. 

Oavsett om det gäller du som privatperson, du som anställd eller du som driver eget kan en körjournal underlätta! Med en elektronisk körjournal kan du själv också ha möjlighet att se över dina körningar, ställa in på vilka sträckor som körs i tjänst kontra privat, samt analysera data. 

Elektronisk körjournal som app – hur fungerar det?

Som vi precis var inne på så är det väldigt vanligt att en elektronisk körjournal idag också kommer med en tillhörande app. Eller rent ut sagt så hanteras den elektroniska körjournalen direkt genom en app. Det är både smidigt, lättillgängligt och tryggt att hantera det på det sättet.

Sen finns det såklart också elektronisk körjournal som du kopplar in i bilen och sen kopplar upp i appen. Men oavsett hur det fungerar så är det väldigt smidigt att ha en app med körjournal. Du själv kan styra helt hur du vill ställa in körjournalen, vilka data den ska samla, när den ska mäta och när informationen ska användas. Allt direkt i mobilen!

Bästa elektronisk körjournal app för android 

I och med att det blir allt mer populärt att använda sig av en elektronisk körjournal då man ska mäta sina körningar dyker det också upp allt fler varianter av körjournal. Utbudet som finns att tillgå idag är rätt brett, och många av de elektroniska körjournaler som finns håller hög kvalité och är godkända att använda. 

Däremot kan en elektronisk körjournal med app skilja sig rätt mycket från en annan modell. Att ha en app med körjournal är som sagt väldigt smidigt, men det gäller att hitta en som man är bekväm med. Så vilket är den bästa körjournal med app?

Vilken elektronisk körjournal är bäst?

Frågar du oss så har vi en självklar vinnare i den här frågan, och det är MiniFinder och deras elektronisk körjournal med larmsystem och tillhörande app. MiniFinder elektronisk körjournal är den bästa körjournal med app för android såväl som för andra enheter.

Genom att använda en av MiniFinder produkter med elektronisk körjournal (ja, det finns fler!) krävs det bara att du kopplar in den i ditt fordon och så sätter den igång med datainsamling direkt. När du sen vill ta del av datan eller kolla över något sköts allt direkt via deras system och app till körjournal. Så smidigt, tryggt och enkelt för alla!